BikeTechnics Customizing

Custom. De keuze uit racefietsen, mountainbikes en cyclocrossers is tegenwoordig erg groot. Vaak is er wel een fiets te vinden die bijna helemaal aan je wensen voldoet. Maar net niet 100% volstaat omdat de kleur, het design of de afmontage toch niet helemaal bevalt. Daarom helpt Biketechnics U bij het customizen van uw fiets...

Biketechnics : Voorbeeld customizing de Wilier Cento10NDR

De Wilier Cento10NDR is een moderne endurance racer. Waarom modern? De fiets is klaar voor de toekomst en ontwikkeld om opgebouwd te kunnen zoals jij wilt.

Uniek is dat dit frame kan worden uitgerust met normale remmen of schijfremmen. En er zowel wielen met quick-release als met steekassen in de fiets passen.

Wat de toekomst ook brengt. De Wilier Cento10NDR is er klaar voor.

Endurance wil zeggen dat de fiets iets minder 'hardcore' is dan we gewend zijn van Wilier.

Dit is voornamelijk de danken aan de aangepast geometrie en het Actiflex system. Het Actiflex system is een demper in de staande achterbrug van de fiets en die vangt als mini-schokdemper de klappen op.

Doordat de trillingen opgevangen worden kun je efficienter kracht zetten en heb je meer energie over voor de eindsprint.

De Cento10NDR wordt geleverd inclusief bijpassend stuur en stuurpen. Deze Stemm & Barra combinatie herbergt alle kabels zodat de fiets een cleane en aerodynamische uitstraling krijgt.

Het is mogelijk deze Cento10NDR helemaal naar wens op te bouwen. Je kiest zelf ieder onderdeel van de fiets. Zodat je met trots zeggen, dit is mijn fiets.

We nodigen je uit in onze winkel, pakken er een bak koffie bij. Wat past bij jou? Om te beginnen welke kleur en maat.

Dan natuurlijk welke versnellingsgroep er op de fiets komt. Om het af te maken kies je de wielset, zadel en stuur uit.

Als dat gebeurd is, bouwen wij de fiets met veel zorg voor je op.Voorbeeld van een tevreden klant met customized Centeo10 NDR

"Als Wilier fan ben ik eerder toevaliig terecht gekomen bij Pieter (Biketechnics) Ik was al in bezit van een Centeo 1 Air en een MTB fiets. Het onderhoud van deze fietsen had ik al volledig in handen gelegd van Pieter. In 2017 ben ik zwaar gevallen en heb mijn rug behoorlijk pijn gedaan. Ik had redelijk last en heb op raad van Pieter gekozen voor een nieuwe fiets de 10 NDR met het apex systeem. Deze fiets geeft me inderdaad veel meer confort en de ondersteuning van Pieter is dan ook een niet te onderschatten item